Main menu:


Memory Lane

20120331-Kyoto-120
Nope, don't know what it says, love it anyway!

Site search

Login

Registration disabled | Recover lost password?
Username
Password

Welcome, to our site! After living for some time in Israel and then in the UK we've now moved to Germany. We'd like to share our experiences with you. We hope you have as much fun reading as we have writing.

Quote

Categories

Archive

October 2020
S M T W T F S
« Mar    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Teleporterende mieren…

Geloof het of niet, maar we hebben teleporterende mieren… :shock:
Het begon met de honing…we hebben zo’n knijpfles, je weet wel geen geknoei, lekker makkelijk.
En er zit zo’n klepje op, dat de opening afsluit.
Toen ik een paar weken geleden de honing wilde gebruiken ontdekte ik enkele mieren onder dat klepje…dus ik heb alles gecheckt…nergens mieren, behalve onder dat klepje van die fles… Maar goed, rare dingen gebeuren, dus heb ik het flesje schoon gemaakt, in een plastic zakje gedaan en terug in de kast gezet.
Toen, een dag of twee later opende ik een zakje amandelen…en na er een paar gegeten te hebben ontdekte ik dat er mieren in het zakje zaten!! Bah!! Maar ik kon nergens anders mieren vinden…geen spoor van mieren naar het zakje, geen mieren in de kast waar ik het zakje vandaan had (hoewel er naast een open zakje met gedroogde abrikozen lag…) :?:
Maar toch bleef ik mezelf voorhouden dat er een logische verklaring moest zijn, dus ik probeerde er niet te veel aandacht aan te schenken.
Maar vandaag wilden we de honing weer gebruiken…zelfde flesje, maar nu in een plastic zakje…en weer zaten er een paar mieren onder het klepje…en ALLEEN onder het klepje…wederom geen spoor van mieren naar het flesje, geen mieren in de kast…

Dus, tenzij iemand dit voor ons kan verklaren…kunnen wij maar 1 conclusie trekken…: we hebben teleporterende mieren :!: :!: :!:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.