Main menu:


Memory Lane

16-Chinatown
Chinatown

Site search

Login

Registration disabled | Recover lost password?
Username
Password

Welcome, to our site! After living for some time in Israel and then in the UK we've now moved to Germany. We'd like to share our experiences with you. We hope you have as much fun reading as we have writing.

Quote

Categories

Archive

October 2020
S M T W T F S
« Mar    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

en daar is de regen…!

Vandaag is de eerste echte regen gevallen. Het heeft het grootste deel van de dag gegoten. Maar we beschouwen onszelf toch bevoorrecht, normaal kan dit soort regen al in october vallen…en dat zou onze trips door het land toch wel een heel stuk minder prettig hebben gemaakt! Maar, hoe dan ook, er wordt al weer beter weer verwacht vanaf donderdag… :mrgreen:

One Response to “en daar is de regen…!”

 • kimsteegh says:

  Hallo,

  Fijn om te horen dat niet alleen wij in Nederland met regen te maken hebben!!! :razz: Leuk om jullie verhalen eens te lezen! Wat beetje achter, maar ben nu weer helemaal bij. Super fijn dat jullie ouders zijn geweest. Nu hebben hun ook kunnen zien hoe jullie leven daar is geweest.

  Hie gaat alles goed. Heb het heel erg druk met mijn onderzoek. :roll: Dus het zwemmen schiet er een beetje bij in.

  Succes nog en geniet ervan!

  Groetjes,

  Kim :lol:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.