Main menu:


Memory Lane

2008-05-03-Gamla-005m
Goeie camouflage

Site search

Login

Registration disabled | Recover lost password?
Username
Password

Welcome, to our site! After living for some time in Israel and then in the UK we've now moved to Germany. We'd like to share our experiences with you. We hope you have as much fun reading as we have writing.

Quote

Categories

Archive

December 2020
S M T W T F S
« Mar    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

je hebt auto’s en je hebt mestbakken

Nou, het verhaal van onze huurauto heeft nog een staartje gekregen… Na het fiasco op de luchthaven (zie de post van 3 november) ontdekten we na enkele dagen dat er iets mis was met het rechter remlicht. Gelukkig werkten de gewone lampen nog wel, maar als ik de rem gebruikte sprong het rechter achterlicht uit… :???:
Een bezoek aan het kantoor van Eldan leverde een nieuw lampje op…blijkbaar zitten er lampjes in met 2 spiraaltjes en als eentje daarvan kapot is geeft het hele lampje kortsluiting zodra je het kapotte spiraaltje wilt gebruiken…

Diezelfde dag nog horen we iets rammelen achter in de auto en ontdekken we dat het lampje al weer los ligt… :roll: Nou ja, dat kunnen we zelf nog wel repareren, zo gebeurd.

Maar in de daarop volgende dagen merk ik dat er ook een probleem is met de remmen. Zodra we een tijdje bergaf hebben gereden en ik de remmen dus wat meer heb gebruikt, gaan ze steeds minder werken en uiteindelijk schudt zelfs de hele auto mee zodra ik op de rem duw. Nu zijn weigerende remmen niet echt een risico waar je op zit te wachten, dus wederom een trip naar Eldan…waar ik wederom een andere auto krijg…dit keer echter een echte mestbak. De achterbank zit onder de vlekken en voorin plakt het overal. Ik laat me natuurlijk weer overbluffen en neem de auto mee…maar nog voordat ik goed en wel thuis ben heb ik wel al besloten dat ik een klacht ga indienen. Dus ik bel het Eldan hoofdkantoor…een uurtje later belt iemand terug met de mededeling dat er een nieuwe auto op me staat te wachten in Tel Aviv. Een schone, pittige auto…nu hopen dat deze normaal blijft rijden…

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.