Main menu:


Memory Lane

20120221-Granada-144
I think the little one was waving at us…what do you think?

Site search

Login

Registration disabled | Recover lost password?
Username
Password

Welcome, to our site! After living for some time in Israel and then in the UK we've now moved to Germany. We'd like to share our experiences with you. We hope you have as much fun reading as we have writing.

Quote

Categories

Archive

December 2021
S M T W T F S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Goed raar

Begrijp me niet verkeerd, het is geen slechte vorm van raar! De groene thee Omochi waren heerlijk, net zoals de groene thee cake, softijs en zelfs de groene tee KitKat!
Misschien is anders het betere woord. Of apart? Wat het in ieder geval zeker is, is clever! Okay, goed, misschien is die hele voorliefde voor groene thee niet zo zeer clever, als wel fantasierijk… Maar wat vind je van verkoopautomaten op praktisch iedere straathoek, met niet alleen koude dranken in het aanbod, maar ook warme dranken!?!? Dat vind ik gewoon geniaal.

Royal Milk Tea

Iedereen die ooit geprobeerd heeft om me een fatsoenlijke ‘Builder’s Tea'(Engelse sterke zwarte thee met melk) te laten drinken in Londen gaat me nu een beetje haten…maar ik vond de ‘Royal Milk Tea’ in blikjes zo heerlijk!!! Royal Milk Tea is de Japanse versie van ‘Builder’s Tea’, alleen een FLINK stuk zoeter, met een beetje geluk kun je nog net wat thee proeven als je weet dat het er zou moeten zijn…en ik vond het heerlijk… Zoetekauw misschien? Neuhh… 😉

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.