Main menu:


Memory Lane

136_Eilat-E026
There is a saying...

Site search

Login

Registration disabled | Recover lost password?
Username
Password

Welcome, to our site! After living for some time in Israel and then in the UK we've now moved to Germany. We'd like to share our experiences with you. We hope you have as much fun reading as we have writing.

Quote

Categories

Archive

December 2020
S M T W T F S
« Mar    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

hihi…dat gebeurt alleen hier

Zou ik bijna vergeten te vertellen…
Woensdag sluiten we de vakantie van pap en mam af met een lunch in Jaffa, voordat we doorrijden naar Ben Gurion. Op de luchthaven zetten we de auto even af bij het verhuurbedrijf, zodat zij de olie en dergelijke kunnen checken. We zwaaien pap en mam uit, alles verloopt soepeltjes. Maar dan gaan we onze auto ophalen… De man van het verhuurbedrijf mompelt iets over rook en een vervangende auto… :?: :?: :?:

We vermoeden nu dat er bij het bijvullen van de koelvloeistof wat rook is ontstaan (koude koelvloeistof in een warme auto) en dat een of andere slimmerik toen gedacht heeft het ‘vuur’ te moeten blussen… :mrgreen: Ach ja, bespaart ons een rit naar de autowasserette!! :razz:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.